ADOBE LİGHTROOM ANDROİD SÜRÜMÜ YAYINLANDI !

Ünlü Photoshop ve Gerekli İnternet ve Bilgisayar araçları yapımcısı Adobe bir bomba daha patlattı ! Bilgisayarlar ve sadece İphone sürümleri bulunan "Adobe Lightroom" Android için "Adobe Lightroom Mobile" olarak yayınlandı.

İOS versiyonu ile bazı farklılıklar olsa dahi zamanla gelen güncellemeler ile bu sorun da ortadan kaldırılacaktır.Ayrıca programı indirip kullanan kullanıcılar gayet olumlu . Peki bu programın diğer Adobe'nin Touch ve Touch Express for Phone'den farkı ne ? Cevabı şu :
'Diğer Adobe programlarında Adobe Creative Cloud sadece hikayeydi.Bu programda ise yarıda kalan çalışmayı başka cihaz ve bilgisayarınızdan devam ettirebiliyorsunuz.

*Sosyal Ağ butonları ile (Facebook,Twitter,İnstagram) anında paylaşım yapabilirsiniz.
Diğer Photoshop programlarında olmayan Gölgeleme,Pozlama özellikleri içeriyor ve tabiki diğer Photoshop programlarına özgü tüm şeyler var ama tamamen Profesyonel kullanıcılar için hazırlanmış.
*Ayrıca Öğretmen ve Öğrenci sürümleri içeriyor (gayet faydalı bir özellik bence).

*Bir şey daha eklemek gerek Program 30 Günlük Bir Deneme Sürümü içeriyor.Yani denemeden benim programlarım yeter işe yaramaz bu denilemez.Ön yargıyla yaklaşmayıp "Adobe yaptıysa tam yapmıştır." diyebilmemiz gerek hiçbir zaman bizi programlarında yanıltmadı çünkü.

*Android 4.1 Kitkat (her cihazla uyumlu değil) da çalışan Adobe Lightroom Mobile'yi indirmek için tıklayın.

Yeni Makale
« Prev Post
Eski Makale
Next Post »

1 yorum :

Yorum Yap yorum
25 Nisan 2021 00:45 ×

urfa oto teyp

Congrats bro Kalitesiz Recep you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar
Thanks for your comment